EXPERIENȚĂ

Experiența profesională în avocatură este temelia pe care se construiește încrederea. Cu fiecare caz rezolvat, cu fiecare client apărat și cu fiecare obstacol depășit, ne angajăm să vă asigurăm servicii juridice solide și să vă câștigăm încrederea în orice situație dificilă

Avocații SCA Deli & Asociații sunt în măsură să prezinte un portofoliu relevant al proiectelor în care au activat sau activează în prezent, respectiv o gamă diversă a problemelor de natură comercială pentru care s-au identificat soluții din domeniul juridic, adaptate nevoilor clienților:

  • Casă de avocatură specializată în acordarea de asistență, reprezentare și consultanță juridică în ceea ce privește proiectele de insolvență complexe, incluzând componenta de divizare/fuziune, transfer de business, transfer de participații relevante, analiza regim juridic și revizie componenta fiscală.
  • Participarea și revizuirea soluțiilor de restructurare/reorganizare judiciară, soluții pentru viabilitatea restructurării/reorganizării, având un portofoliu semnificativ de consultanță și reprezentare pentru restructurări reușite pentru societăți în insolvență din topul diferitelor industrii române.
  • Soluții novatoare în domeniul procedurii insolvenței și procedurilor de prevenire a insolvenței, având la bază experiența și cunoștințele de specialitate acumulate în cadrul participărilor la consultări și conferințe internaționale organizate de organismele Uniunii Europene și Banca Mondială.
  • Deținem un portofoliu solid de soluții favorabile clienților noștri în acțiuni pentru protecția acționarilor minoritari în transferul de proprietate asupra participațiilor societare, protecția managerilor în cadrul acțiunilor împotriva atragerii răspunderii și alte mecanisme specifice activităților corporate.
  • Asistență specializată în achiziționarea portofoliilor de contracte în derulare, analize de tip due-dilligence, asistență finanțare proiecte, negociere contracte de achiziție și implementare tranzacție.
  • Deținem în portofoliu societăți cărora le asigurăm consultanță și reprezentare juridică de peste 10 ani.
  • Participant – expert la proiectul “Strengthening the Insolvency Mechanism in Romania”, având ca obiect redactarea, selectarea și implementarea noului Cod al Insolvenței, proiect al cărui beneficiar este Ministerul Justiției, sub egida Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional. Proiectul a inclus dezbateri parlamentare în comisiile de specialitate, și a fost finalizat prin redactarea Codului insolvenței – adnotat și comentat, cuprinzând comentarii, trimiteri doctrinare și jurisprudență recomandată pentru uniformizarea unui set de „bune practici” în această materie.