DESPRE NOI

De peste 14 ani identificam si promovam pentru clientii nostri solutii originale, solid argumentate, cu atentie deosebita pentru fiecare detaliu.

Anterior anului 2009, cand Deli & Asociatii a luat fiinta, partenerul fondator a activat în cadrul uneia dintre societățile de avocatură de top din România. Astfel a fost dobandită experiența necesară coordonării unei echipe de avocați din domenii de specializare diferite, acoperind o vastă arie de practică, atât în domeniul litigiilor/arbitrajelor, cât și în domeniul consultanței juridice și de afaceri.

Având în vedere dinamica relațiilor comerciale și complexitatea problemelor incidente, SCA Deli & Asociații s-a adaptat continuu necesităților de schimbare, venind constant în întâmpinarea solicitărilor clienților săi și promovând soluții originale, solid argumentate.

Echipa noastră este alcătuită din avocați specializați pentru tot ceea ce reprezintă dreptul afacerilor, de la reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată și a curților de arbitraj, reprezentare în fața instituțiilor cu atribuții non-jurisdicționale, precum și consultanță juridică în domenii precum achiziții și fuziuni, fiscal, restructurare și insolvență, drept societar, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, revizuire și redactare contracte, analiză probleme practice și oferirea celei mai bune soluții disponibile, conform cadrului legal incident.