Crina DumitrașcuManaging Partner

Crina Dumitrascu

Crina este avocat în Baroul București din anul 2009 și partener în cadrul Deli & Asociații din anul 2019.

Cu o deosebită orientare către clienți și o capacitate de a reacționa rapid la probleme urgente, Crina a participat în cadrul a numeroase echipe de proiect, oferind asistență și reprezentare juridică unor actori importanți din domenii diverse: construcții, retail, management, consultanță și prestări de servicii în diverse domenii.

Cu peste 12 ani de experiență în domeniul litigiilor, Crina a coordonat un număr mare de litigii comerciale și administrative, insolvență și dreptul muncii, reprezentând societăți românești și străine în instanțele naționale.

Urmând în paralel pregătirea în domeniul juridic cu cea în domeniul economic, Crina și-a consolidat o viziune unică asupra modului de soluționare a problemelor juridice pe care le întâmpină companiile, atât în relație cu partenerii lor comerciali, cât și cu instituțiile statului.

Încă de la început, Crina a dobândit o vastă experiență în domeniul restructurării și insolvenței, asigurând reprezentarea juridică a unor firme mari de practicieni în insolvență, fapt ce a condus la dobândirea unei experiențe vaste în gestionarea intereselor societăților în insolvență în relația cu partenerii de afaceri, cu salariații, respectiv cu autoritățile publice.

Specializată în domeniul dreptului muncii, acordă asistență juridică pentru diverse companii private în aspecte legate de contracte individuale de muncă, regulamente interne, contracte colective de muncă, proceduri de cercetare disciplinară, acorduri de încetare a contractelor individuale de muncă, precum și transfer angajați.

Aria de specializare profesională include și consultanță juridică în domeniul civil-comercial (contracte și consultanță specifică), experiența în litigiile purtate constituind o bază solidă pentru reglementarea unor mecanisme utile și funcționale. Crina deține o experiență vastă în proceduri de dizolvare și lichidare a societăților, precum și în orice aspect legat de Registrul Comerțului.